Joukkueen tiedot

Lohjan Pallon (LoPa) syksyllä 2009 perustettu joukkue 2002 syntyneille pojille ja tytöille.

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Lohja
Jäseniä 43 (Pelaajalista)

Tulevia tapahtumia

Muu

Emoseuran jäsenmaksu 2015 vuodelle, 50€ KLIKKAA PELAAJA IN kun olet maksanut

Tänään klo 00:00
In13 Out0

Tulevia tapahtumia yhteensä 115.

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.

Timo

Moi,

Kausi saatu käyntiin myös pelien osalta.
Poikia käynyt hyvin harkoissa, varsinkin kuplatreeneissä.
Muistakaa hyvä osanotto niin sunnuntain kuin maanantain treeneissäkin, paljon on vielä tehtävää ennen kevättä. Sunnuntaisin pääpaino pallonkäsittelyssä sekä nopeatempoisissa peleissä. Maanantaisin panostetaan kehonhallintaan sekä lihaskunnon parantamiseen.
Kokoonpanot talven peleissä vaihtelevat, varautukaa kaikki pelaamaan molempien ryhmien pelejä.
Kokoonpanot pariin seuraavaan peliin:
Eps 22.11
Timo, Sakke, Samuli, Aaron, Alek, Max, Niki, Joose, Kalle P., Samuel, Eemeli, Teemu, Joonas, Rafael

Talvisarja 30.11
Elmo, Jesse V., Topi, Juuso, Veeti, Tomi, Lenno, Santtu, Pepe, Joona, P., Kalle A.

Keskiviikon harkat kuplassa alkavat jatkossa jo klo 18.15, jolloin jokaisella pelaajalla on jo kamat päällä!!!

Timo

Jari

Moi!

1) Muista maksaa 15.11 joukkueen kuukausimaksu 40€ tai jos on futsal pelaaja, niin sitten tässä kuussa 50€. Lopa emoseuran maksut vuodelle 2015 vahvistetaan 15.11 syyskokouksessa.
Marraskuun lopulla on tulossa seuran jäsenmaksu maksuun. Kun asiasta on virallinen päätös, informoin teitä.

2) Jalkapallotoiminnan hahmottaa parhaiten kuukaudessa Tapahtumat ja siitä valitsemalla Kuukausikalenteri. Nyt osa ei ole löytänyt ulkomaan harkkaleiritapahtumaa.

Tässä linkki jos olet kiinnostunut harjoitusleiristä Kroatiassa tai Espanjassa (Kroatia lienee ns. ykkösvaihtoehto). Nyt on 9 poikaa kiinnostunut ja jos leirillä pelataan harkkamatseja niin toiveena on, että lähijöitä olisi 12 tai sen yli.

Ilmoittakaa kiinnostus harjoitusleirille pääsiäisenä 2015

Hei,

Lisäsin materiaalipankkiin mahdollisen harjoitusleirin esitteet. Vaihtoehtoja on kaksi: Espanja ja Kroatia. Alla lisätietoa ja hinnat molemmista:

Espanja
- Ajankohta: 2-7.4.2015
- Harjoituskertoja leirin aikana 8, eli 2 harjoitusta per päivä
- Hotelli: Santa Susanna, 4 tähden kylpylähotelli hieman Barcelonasta pohjoiseen. Täyshoito. Kentät hotellin vieressä. Harjoitusottelut lisämaksusta: € 350 per peli
- Hinta: € 405 plus lennot

Kroatia
- Ajankohta 2-7.4.2015
- 4 X 90 min kenttävuorot, lisää mahdollisuus saada
- Hotelli: 4 tähden hotelli Makarskassa, tunti Splitistä etelään. Täyshoito
- 2 ottelua paikallista joukkuetta vastaan kuuluu hintaan
- Hinta: € 599, sisältäen kaikki

Lisätietoa saa tarvittaessa: niko(piste)mellanen(miuku)gmail(piste)com

PYYDÄN ILMAISEMAAN KIINNOSTUKSEN LEIRIIN 15.11 MENNESSÄ! VALITETTAVASTI ASIALLA ON KIIRE, KOSKA YLEENSÄ LEIRIT VARATAAN VUOTTA ENNEN MATKA-AJANKOHTAA.

Terveisin,
Niko + jojo

Lue loput uutispalat

Valmentaja: Timo Jaunila, timo.jaunila@luukku.com, 040- 538 2536

Joukkueen johtaja: Jari Pönni, jariponni@hotmail.com, 041 5452737, Uudet pelaajat voi ilmoittaa sähköpostilla joukkueen johtajalle.