Joukkueen tiedot

Lohjan Pallon (LoPa) syksyllä 2009 perustettu joukkue 2002 syntyneille pojille ja tytöille.

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Lohja
Jäseniä 51 (Pelaajalista)

Tulevia tapahtumia

Harkka

Kisakallion keinonurmi

Tänään klo 18:30
In13 Out5

Tulevia tapahtumia yhteensä 52.

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.

Teemu

Terve!
Uusia treenivarusteita on jonkin verran kyselty, joten laitetaan niitä pikapuolin myös tilaukseen. Lasten koot (128-164cm) sekä aikuisten (XS-XXL) myydään Umbrolla omilla hinnoillaan.
Valittavana olisi seuraavaa (hinta sisältää numero- ja logo-painatuksen):
Tuulipuku 80,50€ tai 87,50€,
Veryttelypuku 66,50€ tai 72,50€,
Collegepuku 76,50€ tai 81,50€,
Treenipusero 42,00€ tai 48,00€,

Latasin materiaaleihin varusteet hakemistoon pdf-koosteen, josta voi kurkkia lisätietoja. Sovituskappaleet löytyvät myös Lohjan Intersportista (Lohjantähti 2. kerros). Jojo-Jari avaa nimenhuutoon tapahtuman varustetilaus ja käykää sinne lisäämässä pelaaja ja puhekuplaan (lisätietoihin) varusteen nimi ja KOKO. Yritetään saada tilaus eteenpäin vielä elokuuna aikana.

Maksukäytäntöä muutetaan niin, että tilatut tavarat maksetaan etukäteen joukkueen tilille. Muistakaa tämä ja myös se, että lisäätte maksusuorituksen viestikenttään pelaajan nimen ja maininnan "varusteet".

Terveisin
Tommi

Veeti

Veeti Lahti ulkoilupuku koko 164 cm ja sama koko collegepuku

Veeti

ps. ulkoilupuku= tuulipuku

(poistettu pelaaja)

Hei!

Volterilta hävisi eilen Asemanpellolla matsin jälkeen sininen pelipaita, selässä nro 27 ja nimi. Jos joltain tai joku löytää, voisitteko ystävällisesti toimittaa Kivirannoille. Muuten suuri kiitos kaikille tästä kesästä. Nyt on taas aika kehittäätaitoja vähän etelämpänä. Ensi kesänä uudestaan ja verkot vielä enemmän tötterölle.
Volter ja Miikka

Lue loput uutispalat

Valmentaja: Timo Jaunila, timo.jaunila@luukku.com, 040- 538 2536

Joukkueen johtaja: Jari Pönni, jariponni@hotmail.com, 041 5452737, Uudet pelaajat voi ilmoittaa sähköpostilla joukkueen johtajalle.